Seura, jonka kilpailutiedot näytetään:
 
 
Tunnus:
Salasana:
Rekisteröidy »
 
Rekisteröidy »
Biljardi.org » SBiL » Liveseuranta Sarjat ja kilpailut Tulokset Rankinglistat Pelaajat Seurat Pelipaikat Tuloshaku

Oma.Biljardi.org — omien ja seuran kilpailuiden hallinta

Oma.Biljardi.org » SBiL » Ilmoittautuminen

Oma.Biljardi.org — ilmoittautumiset ja kilpailunhallinta
Kilpailuihin ilmoittautuminen

Biljardi.org-palvelussa ilmoittautuminen kilpailuihin on mahdollista vain omilla, henkilökohtaisilla Biljardi.org-tunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen sinun ei tarvitse kuin klikata yhtä ainoaa nappia — ja ilmoittautuminen kilpailuun on hoidettu. Nimesi näkyy kilpailun ilmoittautumislistalla välittömästi.

Jos sinulla on jo Biljardi.org-tunnukset, voit kirjautua sisään palveluun ja ilmoittautua kilpailuihin. Kirjautuneena voit myös perua ilmoittautumisesi kilpailuihin, joiden ilmoittautumisaika ei ole päättynyt.

Ellei sinulla vielä ole omia Biljardi.org-tunnuksia, saat ne ottamalla yhteyttä palvelun ylläpitoon. Tarkemmat ohjeet omien Biljardi.org-tunnusten hankintaan löydät tältä samalta sivulta.

Tunnus:

Salasana:

Rekisteriseloste

Parhaillaan ilmoittauduttavissa olevat kilpailut

Ei aktiivisia kilpailuitaPulmia ilmoittautumisessa?

Mikäli sinulle on epäselvää, miten sinun tulisi ilmoittautua haluamaasi biljardikilpailuun, ota ilmoittautumisajan puitteissa yhteyttä kilpailunjohtajaan.


Ei vielä Biljardi.org-tunnuksia?

Jos haluat ilmoittautua kilpailuun Biljardi.orgin kautta, mutta sinulla ei vielä ole Biljardi.org-palvelun käyttöön tarvittavia tunnuksia, lähetä tunnuspyyntö sähköpostilla osoitteeseen info@biljardi.org.

Mainitse sähköpostissasi koko nimesi, paikkakuntasi, seurasi ja puhelinnumerosi sekä sportti-ID:si, jos sinulla on SBiL:n kilpailulisenssi.

Kunhan Biljardi.orgin ylläpito käsittelee tunnuspyyntösi, saat sähköpostitse ohjeet siitä, miten voit kirjautua Biljardi.org-palveluun.
Biljardi.org-palvelun esittely Biljardi.org kilpailunjärjestäjille Biljardi.org kilpapelaajille Käyttöehdot Rekisteriseloste Toteutus: Resulttia Solutions