Seura, jonka kilpailutiedot näytetään:
 
 
Tunnus:
Salasana:
Rekisteröidy »
 
Rekisteröidy »
Biljardi.org » SBiL » Liveseuranta Sarjat ja kilpailut Tulokset Rankinglistat Pelaajat Seurat Pelipaikat Tuloshaku

Biljardi.org — biljardia livenä netissä ja mobiilissa

Biljardi.org » SBiL » Ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittautuminen


Ehdottomasti helpoin ja suositeltavin ilmoittautumistapa on kirjautua Biljardi.org-palveluun omilla tunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen ei tarvitse kuin klikata yhtä ainoaa nappia — ja ilmoittautuminen kilpailuun on hoidettu. Ohjeet omien Biljardi.org-tunnusten hankintaan löydät tältä samalta sivulta.

Jos sinulla on jo Biljardi.org-tunnukset, voit kirjautua sisään palveluun ja ilmoittautua biljardikilpailuihin. Tällöin ilmoittautumisesi näkyy kilpailun ilmoittautumislistalla välittömästi. Kirjautuneena voit myös perua ilmoittautumisesi kilpailuihin, joiden ilmoittautumisaika ei ole vielä päättynyt.

Tunnus:

Salasana:

Rekisteriseloste

Ilmoittautuminen ilman Biljardi.org-tunnuksia

Ellei sinulla vielä ole tunnuksia Biljardi.org-palveluun ja et ehdi niitä ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä saada, voit ilmoittautua alla listattuihin kilpailuihin tätä kautta. Kun annat perustietosi ja ilmoittaudut kilpailuun, nimesi ilmestyy heti kilpailun ilmoittautumislistalle. Huomioithan, että ilmoittautumisen peruutus edellyttää joko Biljardi.org-tunnuksia tai yhteydenottoa kilpailunjohtajaan.


Haastajasarjan osakilpailu RG3-1 (9-pallo)
20.10.2018
Baribal, Helsinki
Ilmoittaudu kilpailuun »
Haastajasarjan osakilpailu RG3-2 (9-pallo)
20.10.2018
Fouli, Lappeenranta
Ilmoittaudu kilpailuun »
Haastajasarjan osakilpailu RG4-1 (8-pallo)
27.10.2018
MyBiljardi & Bar, Vantaa
Ilmoittaudu kilpailuun »
Divarimestaruuskilpailut / 1. divisioonan RG3 (9-pallo)
27.-28.10.2018
Pool Café, Hämeenlinna / Musta Kasi, Hyvinkää
Ilmoittaudu kilpailuun »
Pyramidin haastajasarjan RG3 (Nevskaja)
27.-28.10.2018
Tornion Klubi ry, Tornio
Ilmoittaudu kilpailuun »


Pulmia ilmoittautumisessa?

Mikäli sinulle on epäselvää, miten sinun tulisi ilmoittautua haluamaasi biljardikilpailuun, ota ilmoittautumisajan puitteissa yhteyttä kilpailunjohtajaan.


Ei vielä Biljardi.org-tunnuksia?

Jos haluat ilmoittautua kilpailuun Biljardi.orgin kautta, mutta sinulla ei vielä ole Biljardi.org-palvelun käyttöön tarvittavia tunnuksia, lähetä tunnuspyyntö sähköpostilla osoitteeseen info@biljardi.org.

Mainitse sähköpostissasi koko nimesi, paikkakuntasi, seurasi ja puhelinnumerosi sekä sportti-ID:si, jos sinulla on SBiL:n kilpailulisenssi.

Kunhan Biljardi.orgin ylläpito käsittelee tunnuspyyntösi, saat sähköpostitse ohjeet siitä, miten voit kirjautua Biljardi.org-palveluun.
Biljardi.org-palvelun esittely Biljardi.org kilpailunjärjestäjille Biljardi.org kilpapelaajille Käyttöehdot Rekisteriseloste Toteutus: Resulttia Solutions