Seura, jonka kilpailutiedot näytetään:
 
 
Tunnus:
Salasana:
Rekisteröidy »
 
Rekisteröidy »
Biljardi.org » SBiL » Liveseuranta Sarjat ja kilpailut Tulokset Rankinglistat Pelaajat Seurat Pelipaikat Tuloshaku

Biljardi.org — biljardia livenä netissä ja mobiilissa

Biljardi.org » SBiL » Tulostaulut

Pelaajien Biljardi.org-tulostaulut


Biljardi.org-palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen tulospalvelun myös niihin kilpailuihin, joissa pelipaikan tai kilpailunjärjestäjän puolesta ei ole pelaajille tarjolla mahdollisuutta päivittää otteluden tilanteita ja lopputuloksia tableteilla tai muilla laitteilla. Toisin sanoen Biljardi.org-palvelu tarjoaa pelaajille mahdollisuuden itse päivittää omien otteluidensa erä- ja pistetilanteita sekä lopputuloksia reaaliajassa. Tämä onnistuu kätevästi omalla kännykällä, tabletilla, muilla mobiililaitteilla tai tietokoneella.

Jos sinulla on jo Biljardi.org-tunnukset, voit kirjautua sisään palveluun ja päivittää omien otteluidesi tuloksia. Kun kirjaudut sisään palveluun, näet parhaillaan menossa olevat ottelusi, joiden tuloksia voit itse päivittää. Kun valitset ottelun ja päivität sen erä- tai pistetilannetta tulostaululla kosketusnäyttöä hyödyntäen, tekemäsi päivitykset näkyvät välittömästi kilpailukaaviossa kaikille tuloksia seuraaville.

Tunnus:

Salasana:

Rekisteriseloste

Pelaajien livetulostauluja käyttävät kilpailut

Pelaajien Biljardi.org-livetulostaulut ovat käytettävissä alle listatuissa kilpailuissa. Kuitenkin siinä tapauksessa, että pelipaikassa reaaliaikaiseen tulospäivitykseen tarvittavat tabletit tms. laitteet ovat kilpailijoiden käytettävissä, tällöin pelaajien omat tulostaulut eivät oletusarvoisesti ole käytössä.

Ellei sinulla vielä ole tunnuksia Biljardi.org-palveluun ja haluat päivittää omia tuloksiasi reaaliajassa matkapuhelimellasi tai muulla laitteella, on sinun hankittava tunnukset Biljardi.org-palveluun.


Ei aktiivisia kilpailuitaTiesithän jo tämän?

Mikäli sinulla on jo olemassa Biljardi.org-tunnukset, voit samoilla tunnuksilla päivittää tuloksiasi livenä Biljardi.orgiin ja ilmoittautua biljardikilpailuihin.


Ei vielä Biljardi.org-tunnuksia?

Jos haluat päivittää omia tuloksiasi Biljardi.orgin kautta, mutta sinulla ei vielä ole Biljardi.org-palvelun käyttöön tarvittavia tunnuksia, lähetä tunnuspyyntö sähköpostilla osoitteeseen info@biljardi.org.

Mainitse sähköpostissasi koko nimesi, paikkakuntasi, seurasi ja puhelinnumerosi sekä sportti-ID:si, jos sinulla on SBiL:n kilpailulisenssi.

Kunhan Biljardi.orgin ylläpito käsittelee tunnuspyyntösi, saat sähköpostitse ohjeet siitä, miten voit kirjautua Biljardi.org-palveluun.
Biljardi.org-palvelun esittely Biljardi.org kilpailunjärjestäjille Biljardi.org kilpapelaajille Käyttöehdot Rekisteriseloste Toteutus: Resulttia Solutions